top of page

SALTIMER

 

 

SOMA MOVE

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform, bli med på SOMA MOVE®!

Vi avslutter med streching og en behagelig avspenning

FRL - ca 70 min

 

FLEX & FLOW

 

Flex & flow er en yogainspirert time for deg som ønsker bedre bevegelighet, økt stabilitet og kroppsbevissthet .Dette er for deg som trenger et pusterom og noe fast og trygt å komme til. I tillegg til yoga henter jeg inn elementer fra pilates og tradisjonell bevegelighetstrening. Jeg ønsker å skape en lun og god atmosfære slik at du skal få den beste opplevelsen. Vi avslutter alltid med en behagelig avspenning. Jeg er opptatt av å prøve å skape litt balanse i en kanskje hektisk hverdag

FRL - 75 min

BOOTCAMP

Gjør deg klar for varierte, effektive og allsidige treningsøkter.
Jeg garanterer høy puls, litt såre muskler og mye treningsglede!
Det eneste som kreves av deg er at du setter av tid og har et stort ønske om å gjennomføre dette.

Treningsform: Det kommer til å bli mye stasjonstrening. Stikkordene her er variasjon, høy treningseffekt og å ha det gøy! Generell og spesifikk oppvarming, forskjellige former for kondisjon- styrke med og uten utstyr.

Gymsalen på Fredrik II, avdeling Christianslund. - ca 70 min

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

bottom of page